Karbantartási utasítás

Kategóriák
 
 
 
 
 

Termékápolási kisokos

A ruhanemű megfelelő karbantartása


A legfontosabb, hogy kövesse a csomagoláson vagy a termékre varrott egyedi karbantartási szimbólumokat. Ez biztosítja, hogy a ruhanemű használat után hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. A nem textil termékek esetében ajánlott követni használati utasítást.

 

Első a mosás!

Minden anyag, amelyet gyártásánál felhasználtak, egy sor folyamaton ment keresztül amíg kész termék lett belőle. A szállításról nem is beszélve. Tehát, mielőtt elkezdené használni a terméket, javasoljuk alaposan kimosni, hogy megszabaduljon a nem kívánt gyártási maradványoktól és apró szennyeződésektől.Fontos, hogy az új terméket a többi ruhától elkülönítve, külön mossa!  Ez elkerüli a többi dolog lehetséges károsodását, mivel az első mosás a festék maradványait és maradványait szabadítja fel a gyártási folyamatból. Ez vonatkozik a lepedőkre, törölközőkre és hasonlóakra is.

Nem próbáljuk túlterhelni a készüléket dolgokkal, mivel ez hajlíthat, és nem kívánt „foltokat, töréseket” okozhat a terméken.

Nem kell mosni 60 ° C-on, mivel ezt közvetlenül nem említi a karbantartási szimbólum, mivel a mai modern színek nem követelik meg, és a gyártók a környezetvédelem trendjéhez is alkalmazkodtak. Ezenkívül mosás után nem javasoljuk, hogy a ruhaneműt hosszabb ideig hagyja a mosógépben, mivel fennáll a kockázata, hogy meghal.

A színes vászonokhoz csak színes mosóport használunk, a fehér mosáshoz nem! Ennek oka az, hogy a mosópor por fehérítőszereket tartalmaz, amelyek a színes ruhaneműknél a színek elhalványulhatnak, és így működésképtelenné válhatnak.

 
 
 

 Regisztrált vásárlók nálunk állandó 7% kedvezménnyel vásárolnak!

Nyitási akció! Ingyenes szállítás 

Gyors házhoz-szállítás!

SMSben is rendelhet!

+36202764528

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió